روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

سئول: کره شمالی به تماس‌ها از خطوط ویژه پاسخ نمی‌دهد

سئول مدعی شده که کره شمالی برای سومین روز به تماس‌های منظم از طریق خطوط ارتباطی بین دو کره پاسخ نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۷ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر از وبگاه «رادیو بین‌المللی کره» وزارت دفاع کره جنوبی یکشنبه اعلام کرد که کره شمالی به تماس‌ها از ساعت ۹ صبح از طریق خط تلفن اضطراری پاسخ نداده است. پیونگ یانگ از روز جمعه به خط تلفنی نظامی و همچنین دفتر ارتباط بین دو کره‌ پاسخی نداده است.

این در حالی است که کره جنوبی و شمالی روزانه دو بار صبح و بعدازظهر ازطریق دفتر مشترک و همچنین مسیر ارتباطی نظامی با یکدیگر تماس تلفنی برقرار می‌کنند. در حالی که دفتر ارتباط فقط در روزهای هفته کار می‌کند، خط تلفن ارتش در تعطیلات آخر هفته نیز برای مقاصد اضطراری باز می‌ماند. مشخص نیست که چرا مقامات کره شمالی از پاسخگویی به تماس هاس سئول خودداری می‌کنند.

کره جنوبی روابط گرم نظامی با آمریکا دارد و کره شمالی مخالف هرگونه حضور نظامی بیگانه در شبه جزیره است. کره شمالی روز یکشنبه اقدام به آزمایش یک سامانه تسلیحاتی استراتژیک از زیر دریا کرده است. آزمایش این موشک بعد از آن صورت گرفت که کره شمالی افشا کرد دارنده سامانه پهپادی زیر آبی برای انجام حملات مخفی به مواضع دشمن است.

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

خبرگزاری کره شمالی پنجشنبه گذشته به نقل از «چو جو-هیون» تحلیلگر امور امنیت بین‌الملل گزارش داد که پیونگ‌یانگ در مقابله با رزمایش آمریکا و کره جنوبی گام‌های نظامی تهاجمی برمی‌دارد. چو هشدار داد که رزمایش‌های نظامی «دیوانه‌وار» کره جنوبی و آمریکا، شبه‌جزیره کره را به «بشکه باروتی» تبدیل کرده است که هر لحظه ممکن است منفجر شود./فارس

ارسال نظر